طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! (/showthread.php?tid=174725) صفحهها:
1
2
|
طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - First Star - 15-09-2014 جسیکا 19 سالشه و عاشق مایلیه اون از سال 2006 یکی از بزرگترین طرفدارای مایلی بوده . جسیکا وقتی 11 سالش بوده برای مراسم هالووین مثل هانا مونتانا لباس میپوشه و میبینه که خیلی به مایلی شبیه شده و از 14 سالگیش تصمیم میگیره که توجه مایلی رو به خودش جلب کنه به همین دلیل عکس هایی ارسال میکنه که خودشو مثل مایلی آرایش کرده و لباسای مایلی رو پوشیده !! این عکساشه :| خیلی شبیه مایلیه O_O
حالا این خانوم در روز سه شنبه به کنسرت مایلی در کاناس رفته و درس مثل مایلی لباس پوشیده و با یه لیموزین سیاه به محل اجرا اومده .!!! از قبل هماهنگ شده بود که این خانوم رو به داخل سالن ببرن و به طرفدارا بگن که مایلی اومده با طرفدارا عکس بگیره !! تعدادی از اسمایلرها باورشون شده ولی تعدادی گفتن که : وای خیلی شبیه مایلیه!! بعد از کنسرت در ف/ی/س/ب/و/ک نوشته شده که اون دختر مایلی نبوده و فقط یه طرفدار بوده!!! این عکساییه که با طرفدارا گرفته :/ جسیکا گفته که من خیلی هیجان زده شدم چون طرفدارا داشتن به طرفم میومدن و گریه میکردن ! یه اسمایلر به طرفم اومد و گفت : موسیقی تو منو از سرطان نجات داد و منم گریه کردم! حتی یه پسر کوچک اومد و به من یه سنگ داد که روش نوشته شده بوذ : من میدونم چه احساسیه وقتی میخوای الگوت رو ببینی ولی پول کافی برای این کار نداری . و به من گفت ممنونم که اومدی ماییلی , من برای دیدن تو باید 1,000 دلار یا بیشتر پول میدام ولی اونم ندارم! جسیکا گفت : من خیلی خوشحال شدم چون باعث به حقیقت پیوستن رویای اونا شدم حتی با اینکه واقعی نبود!! من واقعا احساس کردم که یه سلبریتی محبوبم ! من بعضی وقت ها تو خونه آهنگ happy birthday رو سعی میکنم با صدای مایلی بخونم! مردم فک میکنن که من مایلی سایرس واقعی هستم ... و حتی بعضی میخوان اینطوری باور کنن!!! در کنسرت روز سه شنبه مایلی در هنگام آهنگ jolene جسیکا رو بین جمعیت میبینه و میگه : تو خیلی شبیه منی و به جسیکا اشاره میکنه و میگه : ولی تو از من قشنگتری ! من تو خونه یه عروسک دارم درس شبیه تو هستش ! جسیکا که سالها برای جلب توجه مایلی تلاش کرده بود هم گریه میکنه!!! جسیکا گفته : دلیل اینکه من مایلی رو اینقدر دوس دارم اینه که اون خیلی اعتماد به نفس داره . برای اون مهم نیس که مردم در موردش چی فکر میکنند و این هم به من الهام میده ... نوجوان ها به یه الکو احتیاج دارن و مایلی یه الگوی کامله . اون ادعا نمیکنه که مثل یکی دیگه است و ادای دختری که نیس رو در نمیاره!! جسیکا در آخر اضافه کرد : دوست پسر من خیلی از اینکه من مثل مایلییم خوشش میاد اون دیوونه ی مایلی هستش و به شوخی میگه : باور نمیکنم که با مایلی قرار میزارم!! :| RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 15-09-2014 من در آینده •__• دختره شبیه منه .__. Lol :v ولی شبیه مایلی نیس فقد ژستاش و استایلشه ک باعث میشه شبیه اون بنظربیاد ! RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - [χσℓσνєѕтєя] - 15-09-2014 چه قدر شبیه همن RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - *ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* - 15-09-2014 اصن شبیهش نی :||| مایلی خشگلتره -_- RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - Y.a.S.a.M.i.N - 15-09-2014 یه پست فوق العآده ! (:* من اول فکر کردم خود مآیلی هستش !!!×__× بازم ممنونم نورآ . RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - † αƖιєη † - 16-09-2014 مایلی خُشگل تره :| .. ولی یه کوچولو شبیه اَن ( شبیه هَم آ :| ) ._. .. مرسی نورایی ._. .. سپاس :| ._. .. RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - _Ovver_ - 16-09-2014 TANXXXXXXXXXXXXXXXX RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - RєƖαx gнσѕт - 16-09-2014 از حـرفـآش رآجع مـآیلی خوشم اومـد توصیف بآحـآلی بود ای جونمـ اون پسر بچه هـه :{ فقد استآیلش و ژستـآش شبیهن خودش زشدهـــ مرسـی نورآع :* RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - Thyme - 16-09-2014 مآیلی سفید پوسته .. چشآی رنگی دآره .. بدون آرایشم نآزه .. (: ولی این فقط دآره تقلید میکنه از مآیلی .. ! خیلی جآلبه که مآیلی بهش اجآزه دآده تآ جآیه اون بآشه ^_^ RE: طرفداران مایلی سایرس،جسیکا ویلافین رو با اون اشتباه گرفتن :| ! - ~JaSmIn~ - 17-09-2014 پـوووف .. مـآیلی شنـآسآن .. -_- دِ فمیـدیـم میتونین مـآیلیو تشخیص بدین .. -_- آفـرین .. -_- ولی بـدم نشـده عـآ .. ^_^ حدآقل نتیجه خوبی گـرفته .. ^_^ وخـتی کنآر همن شنآختشون خیلی آسونه ولی .. !! ._. تنکـس .. ^_^ |