انجمن های تخصصی  فلش خور
پاری کباب ( غذای هندی ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پاری کباب ( غذای هندی ) (/showthread.php?tid=174087)



پاری کباب ( غذای هندی ) - ஐற£ℒἶ†дஐ - 13-09-2014





پاری کباب ( غذای هندی ) 1




● مواد لازم برای چهار نفر :


ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده
۴۰۰ گرم برای هر نوع

ماست
۲۰۰ گرم

سیر رنده شده
۵ حبه

نعناع ساطوری ریز
۳۰ گرم

خامه سفت
۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای
۱۰۰ گرم

زعفران
یک قاشق چایخوری دم کرده

فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه
دو قاشق چایخوری

ماسالا
یک قاشق غذاخوری


● روش تهیه :
در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
۴. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
«پنیر خامه ای در این دستور جایگزین بالاک پنیر شده است.»