![]() |
روش پخت نان ناپلي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش پخت نان ناپلي (/showthread.php?tid=173856) |
روش پخت نان ناپلي - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 نان ناپلی مواد لازم برای دو نفر تخم مرغ يك عدد آرد سفيد 150 گرم نمك نصف قاشق چايخوري شكر نصف قاشق چايخوري مايه خمير 15 گرم سس گوجهفرنگي نصف پيمانه آويشن نصف قاشق چايخوري روغن زيتون 1/4 پيمانه ريحان تازه چرخ شده دو قاشق غذاخوري پنير پيتزا يک پيمانه سير و فلفل به ميزان لازم نان ناپلی طرز تهیه نخست آرد را الك كرده و تخممرغ را اضافه ميكنيم و مايه خمير را به آن افزوده و هم ميزنيم. پس از آن، روغن زيتون را به آرامي به خمير اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه ورز ميدهيم تا خمير حالت چسبندگي پيدا كند. سپس آن را به دو قسمت تقسيم ميكنيم و به مدت دو ساعت در يك جاي گرم نگه ميداريم تا حجمش دو برابر شود. آنگاه آن را پهن كرده و سس گوجهفرنگي، سير، ريحان، آويشن، نمك، فلفل و شكر را با هم مخلوط کرده و روي خمير ميريزيم. در نهايت پنير پيتزا را روي خمير ريخته و آن را در فري که از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه ميگذاريم. وقتي كه روي نان رنگ قهوهاي به خود گرفت نان ناپلي آماده است. طبخ این نان در ناپل ایتالیا رواج دارد. |