![]() |
روش پخت موسكا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش پخت موسكا (/showthread.php?tid=173853) |
روش پخت موسكا - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 موسكا [rtl]مواد لازم [/rtl] بادنجان ورقهاي شش عدد
[rtl]گوشت چرخكرده 50 گرم سيبزميني آبپز سه عدد فلفل دلمهاي خردشده سه عدد پنيرپيتزا يك بسته رب گوجهفرنگي چهار قاشق غذاخوري روغن مايع، نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم ژامبون خردشده 150 گرم قارچ 150 گرم پياز خردشده يك عدد سير رنده شده يك عدد سس سفيد دو پيمانه ![]() موسکا طرز تهيه پياز خرد شده را به همراه سير رندهشده با مقداري روغن مايع تفت ميدهيم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجهفرنگي، قارچ، ژامبون و فلفل دلمهاي را اضافه ميكنيم. آنگاه نمك، فلفل و آويشن را به آن اضافه كرده و تفت ميدهيم و شعله را خاموش ميكنيم. در اين لحظه سيبزميني را له كرده و نيمي از آن را داخل مواد ميريزيم و باقيمانده آن را با سس سفيد مخلوط ميكنيم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفيد را ته ظرف ريخته و صاف ميكنيم، روي آن بادنجان ورقهشده را ميچينيم سپس روي آن مواد را ريخته و صاف ميكنيم آنگاه سس سفيد و پنير پيتزاي رندهشده را روي آن ميريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرارداده تا سطح غذا طلايي شود. [/rtl] |