انجمن های تخصصی  فلش خور
روش پخت موسكا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روش پخت موسكا (/showthread.php?tid=173853)



روش پخت موسكا - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014

موسكا
[rtl]مواد لازم
[/rtl]
بادنجان ورقه‌اي شش عدد
گوشت چرخ‌كرده 50 گرم
سيب‌زميني آب‌پز سه عدد
فلفل دلمه‌اي خردشده سه عدد
پنيرپيتزا يك بسته
رب گوجه‌فرنگي چهار قاشق غذاخوري
روغن مايع، نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
ژامبون خردشده 150 گرم
قارچ 150 گرم
پياز خردشده يك عدد
سير رنده شده يك عدد
سس سفيد دو پيمانه
[rtl]
روش پخت موسكا 1
موسکا
طرز تهيه
پياز خرد شده را به همراه سير رنده‌شده با مقداري روغن مايع تفت مي‌دهيم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه‌فرنگي، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه‌اي را اضافه مي‌كنيم. آن‌گاه نمك، فلفل و آويشن را به آن اضافه كرده و  تفت مي‌دهيم و شعله را خاموش مي‌كنيم. در اين لحظه سيب‌زميني را له كرده و نيمي از آن را داخل مواد مي‌ريزيم و  باقي‌مانده آن را با سس سفيد مخلوط مي‌كنيم. بعد ظرف را چرب كرده،  سس سفيد را ته ظرف ريخته و صاف مي‌كنيم، روي آن بادنجان ورقه‌شده را مي‌چينيم سپس روي آن مواد را ريخته و صاف مي‌كنيم آن‌گاه سس سفيد و پنير پيتزاي رنده‌شده را روي آن مي‌ريزيم و داخل فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرارداده تا سطح غذا طلايي شود.

[/rtl]