![]() |
ريسوتوبا سس گوجه فرنگي و فيله مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ريسوتوبا سس گوجه فرنگي و فيله مرغ (/showthread.php?tid=173847) |
ريسوتوبا سس گوجه فرنگي و فيله مرغ - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 مواد لازم ريسوتو 100 گرم
[rtl]فلفل قرمز خرد شده دو عدد فيله مرغ سه عدد خامه 50 گرم پودر سير يك قاشق چايخوري سس گوجهفرنگي پنج قاشق سوپخوري نمك و فلفل به ميزان لازم گوجه فرنگي رندهشده دو عدد ساقه كرفس رندهشده دو قاشق سوپخوري هويج رندهشده يك قاشق سوپخوري سير رندهشده دو حبه نمك وفلفل به ميزان لازم [/rtl] ![]() ريسوتو با سس گوجه فرنگی و فيله مرغ طرز تهيه ريسوتو را در آبجوش با كمي نمك و روغن ميپزيم تا نرم و درشت شود. در اين زمان فيله مرغ را با پودرسير، فلفل و نمك طعمدار كرده، با دو قاشق روغن تفت داده و در آخر خامه را اضافه ميكنيم و به مدت يك دقيقه حرارت ميدهيم تا خامه جذب آن شود. سپس از روي حرارت بر ميداريم. مواد رندهشده را با سس گوجهفرنگي مخلوط كرده روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا سس غليظي درست شود. ريسوتو پخته شده را آبكش كرده و با فيله مرغ و سس گوجهفرنگي مخلوط ميكنيم. فلفل قرمز را اضافه كرده حرارت ميدهيم تا مواد كاملا مخلوط و يكدست شود. سپس در ظرف مناسب طبق عكس تزئين و سرو ميكنيم. نكته: ريسوتو نوعي برنج دانه تپل مخصوص نواحي شمال ايتالياست كه به صورت دمي تهيه ميشود و در كليه فروشگاهها معتبر توزيع ميشود، همچنين به جاي آن از برنج نيمهدانه ميتوان استفاده كرد [/rtl] |