انجمن های تخصصی  فلش خور
روش پخت ذرت تامالس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روش پخت ذرت تامالس (/showthread.php?tid=173841)



روش پخت ذرت تامالس - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ذرت تامالس
[rtl]مواد لازم
[/rtl]
ذرت كامل (بلال) 800 گرم
فلفل دلمه‌اي سبز ريز خردشده يك عدد
پياز ريزخردشده سه قاشق سوپخوري
سير له شده 1/4 پيمانه
گوشت فيله نرم گوساله 150 گرم
پودر زيره سبزو رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوري 
روغن براي سرخ‌كردن به ميزان لازم
نمك يك و نيم قاشق سوپخوري
[rtl]
[/rtl]

روش پخت ذرت تامالس 1
[rtl]
 ذرت تامالس
طرز تهيه
دسته يا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگ‌هاي ذرت را جدا كرده و يكي‌يكي كنار هم قرار دهيد با استفاده از چاقو دانه‌هاي ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ريخته كاملا پوره و له كنيد. گوشت را ريز خردكرده و همراه سير، پياز و فلفل با كمي روغن تفت دهيد. رب گوجه‌فرنگي و زيره را نيز اضافه و مخلوط كنيد و 30 دقيقه با حرارت ملايم و با در بسته بپزيد سپس با پوره ذرت مخلوط كنيد. قابلمه‌اي را آب كرده همراه نمك روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد. در اين فاصله برگ‌هاي ذرت را باز كرده و داخل هر برگ، برگ ديگري را خلاف جهت قرار دهيد و از مواد به اندازه چهار قاشق ميان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببنديد و دور آن را با نخ آشپزي يا نخ دندان محكم ببنديد و در آب جوشان به مدت 20 دقيقه بپزيد سپس از آب خارج كرده و در آبكش قرار داده تا آب اضافي آن گرفته شود. نخ را از دور آن باز كرده در ظرف سرو قرار دهيد مي‌توانيد اين غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمه‌اي و پوست ليموترش تزئين كنيد.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا می باشد.

[/rtl]