روش پخت ذرت تامالس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش پخت ذرت تامالس (/showthread.php?tid=173841) |
روش پخت ذرت تامالس - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[rtl]مواد لازمذرت تامالس [/rtl] ذرت كامل (بلال) 800 گرم
[rtl]فلفل دلمهاي سبز ريز خردشده يك عدد پياز ريزخردشده سه قاشق سوپخوري سير له شده 1/4 پيمانه گوشت فيله نرم گوساله 150 گرم پودر زيره سبزو رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوري روغن براي سرخكردن به ميزان لازم نمك يك و نيم قاشق سوپخوري [/rtl] ذرت تامالس طرز تهيه دسته يا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگهاي ذرت را جدا كرده و يكييكي كنار هم قرار دهيد با استفاده از چاقو دانههاي ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ريخته كاملا پوره و له كنيد. گوشت را ريز خردكرده و همراه سير، پياز و فلفل با كمي روغن تفت دهيد. رب گوجهفرنگي و زيره را نيز اضافه و مخلوط كنيد و 30 دقيقه با حرارت ملايم و با در بسته بپزيد سپس با پوره ذرت مخلوط كنيد. قابلمهاي را آب كرده همراه نمك روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد. در اين فاصله برگهاي ذرت را باز كرده و داخل هر برگ، برگ ديگري را خلاف جهت قرار دهيد و از مواد به اندازه چهار قاشق ميان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببنديد و دور آن را با نخ آشپزي يا نخ دندان محكم ببنديد و در آب جوشان به مدت 20 دقيقه بپزيد سپس از آب خارج كرده و در آبكش قرار داده تا آب اضافي آن گرفته شود. نخ را از دور آن باز كرده در ظرف سرو قرار دهيد ميتوانيد اين غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمهاي و پوست ليموترش تزئين كنيد.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا می باشد. [/rtl] |