برياني اصفهاني - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: برياني اصفهاني (/showthread.php?tid=173820) |
برياني اصفهاني - eɴιɢмαтιc - 13-09-2014 مواد لازم : گوشت گوسفند 500 گرم جگر سفید 200 گرم ادویه 2 قاشق مربا خوری جگر سفید 1 عدد پیاز 4 عدد زردچوبه قدری فلفل قدری نمک قدری طرز تهیه: گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد . گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم , سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم . RE: برياني اصفهاني - ستاره مشرق زمین - 20-11-2014 ممنون ازشما |