![]() |
لازانيا گياهي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: لازانيا گياهي (/showthread.php?tid=173799) |
لازانيا گياهي - eɴιɢмαтιc - 12-09-2014 لازانیا گیاهی مواد لازم – خمیر لازانیا 250 گرم – پیاز حلقه حلقه 2 عدد – روغن زیتون 4/1 فنجان – کدو پاک شده و حلقه شده 4 عدد – قارچ خرد شده 250 گرم – سیر خرد شده 3 حبه – پنیر پیتزا 250 گرم – نمک و فلفل به مقدار لازم – پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری – آرد 2 قاشق غذاخوری – شیر 2 پیمانه – کره 60 گرم طرز تهیه ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید . برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد . سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم : روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو ،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت 10 الی 12 دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه 2 قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن 3/1 مخلوط پنیر ،3/1 مخلوط سبزی و 3/1 از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم .سینی را درون فر 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم به مدت 30 الی 40 دقیقه. غذاهای گیاهخواران |