![]() |
راتاتوي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: راتاتوي (/showthread.php?tid=173795) |
راتاتوي - eɴιɢмαтιc - 12-09-2014 راتاتوی مواد لازم پیاز درشت - 2 تا 3 عدد بادنجان متوسط - 5 تا 6 عدد کدوی متوسط - 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی درشت - 5 تا 6 عدد فلفل سبز دلمه ای - 2 تا 3 عدد (و یا فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود 150 گرم نیز ممکن مصرف کرد) سیر - 2 تا 3 پره سبزی معطر - یک دسته کوچک (نعناع ، ترخان و جعفری ) روغن زیتون - 150 گرم (یک پیمانه سرخالی) نمک به مقدار کم راتاتوی طرز تهیه پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد. غذاهای گیاهخواران |