![]() |
ساندويچ جيگر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ساندويچ جيگر (/showthread.php?tid=173792) |
ساندويچ جيگر - eɴιɢмαтιc - 12-09-2014 نان سفید : ۲ عدد جگر مرغ : ۱۰۰ گرم تخم مرغ پخته : ۳ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری آب لیموترش : ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون : ۰.۵ فنجان فلفل : قدری نمک : قدری جگر را خرد میکنیم و میشوئیم، در صورتیکه جگر بره مصرف کنیم رگ و ریشه آن را میگیریم، کمی روغن زیتون در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، بعد جگر را در روغن میریزیم و کمی سرخ میکنیم به حدی که آب جگر کشیده شود آنگاه کمی نمک و فلفل میزنیم بعد جگر را یک بار چرخ میکنیم، بعد تخم مرغ سفت را رنده میکنیم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آب لیمو و نمک و فلفل و بقیه روغن زیتون را مخلوط میکنیم تا نرم و لطیف شود، سپس روی نانهای کوچک و آماده شده را از مایه جگر میمالیم و روی آن را با یک برگ جعفری تزئین میکنیم میتوانیم از پاتههای جگر کنسرو استفاده کنیم و کمی جعفری خرد شده و آبلیمو با آن مخلوط نمائیم. این مایه را نیز میتوان در قیف ریخت و روی نان را با آن تزئین نمود. |