انجمن های تخصصی  فلش خور
طبخ ترش شامی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طبخ ترش شامی (/showthread.php?tid=173756)



طبخ ترش شامی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و …زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت





مواد لازم

▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ ۱ عدد
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز
▪ آب ۱ لیتر
▪ کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
▪ نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز

● چگونگی تهیه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می کنیم.
▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .