طبخ ترش شامی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ ترش شامی (/showthread.php?tid=173756) |
طبخ ترش شامی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و …زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت ● مواد لازم ▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم ▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد ▪ پیاز بزرگ ۱ عدد ▪ تخم مرغ ۳ عدد ▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز ▪ آب ۱ لیتر ▪ کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم ▪ نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم ▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق ▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز ● چگونگی تهیه ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می کنیم. ▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است . |