انجمن های تخصصی  فلش خور
طبخ کوکوی بادمجان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طبخ کوکوی بادمجان (/showthread.php?tid=173751)



طبخ کوکوی بادمجان - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
بادمجان 250 گرم
بیکینگ‌ پودر 1/4 قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
آرد 1/4 پیمانه
تخم‌ مرغ یک عدد
ریحان خردشده یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
بادمجان‌ها را با پوست خرد کرده، نمک پاشیده تا یک‌ساعت بماند بعد آنها را زیر آب گرفته در دستمال ریخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مایع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذارید سرد شود. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را با بادمجان‌ها مخلوط کرده بعد شیر را کم‌کم اضافه همراه تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ریحان خوب مخلوط کرده تا مایه کوکو آماده شود. در تابه‌ای که چرب کرده‌اید به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه ریخته و هر دو روی آن را سرخ کنید.