طبخ سوفله ماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ سوفله ماهی (/showthread.php?tid=173712) |
طبخ سوفله ماهی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : ماهی شیر یک کیلوگرم روغن مقداری تن ماهی یک کنسرو پنیر پارمزان رنده شده 150 گرم جعفری خرد شده مقداری طرز تهیه : 1- ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید. 2- ماهی ها را کف ظرف بچینید. 3- در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید. 4- ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید. 5- نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید. * نکته های طلایی * - ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل 2 بار ماهی بخورید. - به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید. - می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید. |