انجمن های تخصصی  فلش خور
طبخ سوفله ماهی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طبخ سوفله ماهی (/showthread.php?tid=173712)



طبخ سوفله ماهی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
ماهی شیر یک کیلوگرم
روغن مقداری
تن ماهی یک کنسرو
پنیر پارمزان رنده شده 150 گرم
جعفری خرد شده مقداری

طرز تهیه :
1- ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.
2- ماهی ها را کف ظرف بچینید.
3- در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید.
4- ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.
5- نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.

* نکته های طلایی *
- ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل 2 بار ماهی بخورید.
- به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
- می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.