![]() |
تهیه ی كوكوی بادمجان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تهیه ی كوكوی بادمجان (/showthread.php?tid=173701) |
تهیه ی كوكوی بادمجان - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : بادمجان 250 گرم بیكینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه روغن مایع دو قاشق سوپخوری آرد 1/4 پیمانه تخم مرغ یك عدد ریحان خردشده یك قاشق سوپخوری طرز تهیه : بادمجانها را با پوست خرد كرده، نمك پاشیده تا یكساعت بماند بعد آنها را زیر آب گرفته در دستمال ریخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آنگاه در روغن مایع بادمجانها را تفت داده و بگذارید سرد شود. سپس آرد و بیكینگپودر را با بادمجانها مخلوط كرده بعد شیر را كمكم اضافه همراه تخممرغ، نمك، فلفل و ریحان خوب مخلوط كرده تا مایه كوكو آماده شود. در تابهای كه چرب كردهاید به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه ریخته و هر دو روی آن را سرخ كنید. |