انجمن های تخصصی  فلش خور
طبخ غذای گوشتی مندو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طبخ غذای گوشتی مندو (/showthread.php?tid=173674)



طبخ غذای گوشتی مندو - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
آرد نیم کیلو
هویج 1 عدد
پیاز 1 عدد
پیازچه 4 عدد
گوشت گاو نیم کیلو
نمک یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .

ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:

1- به صورت بخار-پز
2- سرخ کردن با روغن کم
3- سرخ کردن با روغن زیاد
4- به صورت سوپ