انجمن های تخصصی  فلش خور
چگونگی تهیه شیرینی خامه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: چگونگی تهیه شیرینی خامه ای (/showthread.php?tid=173665)



چگونگی تهیه شیرینی خامه ای - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
آرد کیک ۷۵ گرم
آرد ذرت ۷۵ گرم
کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری
جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
پودرقند سه چهارم لیوان
خامه و پودر قند به مقدار کافی



طرز تهیه شیرینی خامه ای :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنید.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.

با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت ۵ یا ۷ دقیقه بپزید.

شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. ۳۰ دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.