انجمن های تخصصی  فلش خور
تهیه ی پلو افغانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: تهیه ی پلو افغانی (/showthread.php?tid=173664)



تهیه ی پلو افغانی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
گوشت گوسفندی با استخوان نیم كیلوگرم
برنج یك كیلوگرم
كشمش در صورت تمایل یك پیمانه
پیاز سرخ‌شده دو عدد
هویج خلال‌ و پخته شده یك پیمانه
خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه
خلال بادام و پسته نصف پیمانه
دارچین یك قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه پلو افغانی :
برنج را خیس كرده و آبكش می‌‌كنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌‌كنیم. گوشت را با نمك و زردچوبه می‌‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌‌كنیم. برنج آبكش شده را در قابلمه ریخته لابه‌لای آن از مواد گوشت قرار می‌‌دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می‌‌كنیم.

نكته : این برنج كمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می‌‌توانید یك پیمانه كشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین كنید.