![]() |
تهیه ی پلو افغانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تهیه ی پلو افغانی (/showthread.php?tid=173664) |
تهیه ی پلو افغانی - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : گوشت گوسفندی با استخوان نیم كیلوگرم برنج یك كیلوگرم كشمش در صورت تمایل یك پیمانه پیاز سرخشده دو عدد هویج خلال و پخته شده یك پیمانه خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه خلال بادام و پسته نصف پیمانه دارچین یك قاشق غذاخوری نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه پلو افغانی : برنج را خیس كرده و آبكش میكنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط میكنیم. گوشت را با نمك و زردچوبه میپزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه میكنیم. برنج آبكش شده را در قابلمه ریخته لابهلای آن از مواد گوشت قرار میدهیم و روی آن روغن ریخته و دم میكنیم. نكته : این برنج كمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید میتوانید یك پیمانه كشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین كنید. |