![]() |
طبخ میگو شانگهای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طبخ میگو شانگهای (/showthread.php?tid=173661) |
طبخ میگو شانگهای - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : میگوی متوسط با پوست یک و نیم کیلو روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه 4 خلال پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت ) 3 عدد سس سویا 4 قاشق سوپ خوری شکر 3 قاشق سوپ خوری سرکه 2 قاشق چای خوری طرز تهیه : پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید . روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید . |