انجمن های تخصصی  فلش خور
طبخ میگو شانگهای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طبخ میگو شانگهای (/showthread.php?tid=173661)



طبخ میگو شانگهای - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014

مواد لازم :
میگوی متوسط با پوست یک و نیم کیلو
روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل تازه 4 خلال
پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت ) 3 عدد
سس سویا 4 قاشق سوپ خوری
شکر 3 قاشق سوپ خوری
سرکه 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه :
پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .

روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .