طرز تهیه خورش چینی با گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه خورش چینی با گوشت (/showthread.php?tid=173651) |
طرز تهیه خورش چینی با گوشت - ɱɪɾʌʛє - 12-09-2014 مواد لازم : گوشت راسته گوساله پخته یک پیمانه فلفل سبز و قرمز دلمهای و قارچ پخته خرد شده از هر کدام یک پیمانه آرد ذرت یک قاشق سوپخوری سویا سس سه تا چهار قاشق سوپخوری سیر دو یا سه حبه کره 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است. این خورش را میتوان با برنج هم میل کرد. |