انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهيه كيك كالباسي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهيه كيك كالباسي (/showthread.php?tid=173180)



طرز تهيه كيك كالباسي - eɴιɢмαтιc - 12-09-2014

 


کیک کالباس
مواد لازم
آردسفيد يك كيلوگرم
تخم‌مرغ 12 عدد
كالباس 250 گرم
نمك به ميزان لازم
كره يا مارگارين 250 گرم
روغن‌زيتون 50 گرم
بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري
زرده تخم‌مرغ يك عدد








کیک کالباس
طرزتهيه
آرد، بيكينگ‌پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن‌زيتون را كم‌كم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آن‌گاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه‌اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك‌ساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نمي‌باشد.
ساندویچ ها