![]() |
طرز تهيه كيك كالباسي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهيه كيك كالباسي (/showthread.php?tid=173180) |
طرز تهيه كيك كالباسي - eɴιɢмαтιc - 12-09-2014 کیک کالباس مواد لازم آردسفيد يك كيلوگرم تخممرغ 12 عدد كالباس 250 گرم نمك به ميزان لازم كره يا مارگارين 250 گرم روغنزيتون 50 گرم بيكينگپودر يك قاشق مرباخوري زرده تخممرغ يك عدد کیک کالباس طرزتهيه آرد، بيكينگپودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخممرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت يكساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نميباشد. ساندویچ ها |