انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه استیک با سس فلفل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه استیک با سس فلفل (/showthread.php?tid=173145)



طرز تهیه استیک با سس فلفل - ஐற£ℒἶ†дஐ - 11-09-2014




طرز تهیه استیک با سس فلفل 1



مواد لازم :



فيله گوساله
200 گرم

پياز
يك عدد

سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب
از هر کدام يك قاشق سوپخوري

روغن زيتون و خامه
از هر کدام 100 گرم

فلفل قرمز درشت
دو عدد

فلفل قرمز پودري
يك قاشق مرباخوري




طرز تهيه :


فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيم‌كوب مخلوط كرده و روي تكه‌هاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.


تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكه‌هاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برش‌هاي نيم سانتي‌ زده و در تابه‌اي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.


يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.