انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) (/showthread.php?tid=172228)



طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) - ஐற£ℒἶ†дஐ - 10-09-2014




طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) 1




موادلازم جهت (6-7 نفر):



شانه یا ران بره ای
1کیلو

پیازچهار قاچ
2عدد

سیب زمینی
1کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ
2-3 عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده
2عدد

سبزی خشک مخلوط
1قاشق غذاخوری

کره فرانسوی
4-5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون
3-4 قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن
به میزان دلخواه

نمک، فلفل
به میزان لازم



طرز تهيه :


سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و 2 ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد.

سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . 1-2 فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد.

گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!).

اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد.