![]() |
طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) (/showthread.php?tid=172228) |
طرز تهیه كباب بره (فرانسوی) - ஐற£ℒἶ†дஐ - 10-09-2014 ![]() موادلازم جهت (6-7 نفر): شانه یا ران بره ای 1کیلو پیازچهار قاچ 2عدد سیب زمینی 1کیلو گوجه فرنگی سفت جهار قاچ 2-3 عدد فلفل دلمه ای سبز خورد کرده 2عدد سبزی خشک مخلوط 1قاشق غذاخوری کره فرانسوی 4-5 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3-4 قاشق غذاخوری مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و 2 ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد. سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . 1-2 فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد. گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!). اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد. |