انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) (/showthread.php?tid=171782)



طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) - ~~SARA:HIVA~~ - 10-09-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) 1


مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 250 گرم
پياز 3 عدد
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم




طرز تهيه :
گوشت را در جهت الياف گوشت برش ميدهيم ( اين نكته خيلي اهميت دارد اگر گوشت در جهت الياف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها بايد خيلي نازك باشد و به اندازه يك چوب كبريت برش داده شو د .آب دو عددد از پياز ها را مي گيريم و گوشت را داخل آب پياز و روغن مايع و كمي فلفل مي خوابانيم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشيد كه نمك گوشت قرمز بايد در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت ميشه )






بعد پياز سوم را خلال نازك ميكنيم و در مقدار خيلي كمي روغن تفت مي دهيم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نيست ) بعد حرارت را بالا ميبريم و گوشت را 3 دقيقه با حرارت با لا تفت ميدهيم ( دقت كنيد كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب ميندازه و جمع ميشه ) بعد از ماهيتابه خارج ميكنيم و با پياز تفت داده شده و ساير مخلفات لاي نان باگت ميريزيم .






همين كار را هم با گوشت مرغ ميتوانيد انجام دهيد با اين تفاوت كه نمك گوشت سفيد رو هميشه اول كار اضافه ميكنيم .



RE: حالت موضوعی | حالت خطی طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) - ஐற£ℒἶ†дஐ - 10-09-2014

^___-

فقط عنوانتو درست کن


RE: حالت موضوعی | حالت خطی طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) - ~~SARA:HIVA~~ - 10-09-2014

(10-09-2014، 0:57)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
^___-

فقط عنوانتو درست کن
درستش كردم،
مرسي كه گفتي