انجمن های تخصصی  فلش خور
««طرز تهيه دلمه بره»» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ««طرز تهيه دلمه بره»» (/showthread.php?tid=171437)



««طرز تهيه دلمه بره»» - eɴιɢмαтιc - 09-09-2014

 


دلمه بره




مواد لازم
گوشت بره  ۱ عدد
برنج  ۳۰۰ گرم
کشمش  قدری
پسته  قدری
ماست ساده کم چرب قدری
دارچین  قدری
پیاز  ۴ عدد
ادویه قدری
شوید یا شبت قدری
طرز تهیه
یک بره کوچک نسبتاً چرب را پاک کرده در دیگ پر از آب انداخته آن را بجوش بیاورید، همین که آب جوش آمد، جگر و دل و قهوه آن را که قبلاً علیحده در ظرفی گذاشته‌اید خرد نموده با پیاز نسبتاً زیاد، سرخ کنید.
قدری آب بره برویش بریزید تا پخته شود، موقع برداشتن چند شاخه شبت خرد کرده رویش بپاشید و ادویه بزنید، و کشمش پلوئی و پسته با آن مخلوط کنید.
مخلوط فوق را در شکم بره گذاشته آن را دوخته، آب پیاز به بره زده دو طرفش را ماست مالیده و رویش دارچین بپاشید و در دیگ را بگذارید و آب بره رویش بریزید و بگذارید بپزد، سر سفره ببرید.