نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی (/showthread.php?tid=171115) |
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی - ~~SARA:HIVA~~ - 09-09-2014 برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید * از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند . * گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ). *هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ). * کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود. * برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید. * زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند. |