دستور تهیه سالاد مرغ چینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور تهیه سالاد مرغ چینی (/showthread.php?tid=171072) |
دستور تهیه سالاد مرغ چینی - ✘PETER✘ - 08-09-2014 مواد لازم: كاهو: يك عدد هويج: 3 تا 4 عدد جوانه گندم: 2 ليوان سينه يك عدد مرغ كامل رايس پيپر (ورق برنج): به ميزان لازم من پيشنهاد ميكنم به جاي رايس پيپر از خمير يوفكا نيز استفاده كنيد. مواد لازم براي تهيه سس بادامزميني: سس مايونز: 2 قاشق غذاخوري سس كچاپ: نصف قاشق غذاخوري سركه سفيد: 4 قاشق غذاخوري كره بادامزميني: 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون: 150 ميليليتر خردل: يك قاشق غذاخوري براي تهيه سس تمام مواد را با قاشق مخلوط ميكنيم روش تهيه: 1. ابتدا رايس پيپر يا خمير يوفكا را به شكل نواري برش داده و سرخ ميكنيم. 2. كاهو را شسته و خرد ميكنيم، هويجها را پوست كنده و رنده ميكنيم، جوانهها را نيز شسته و تمام مواد را كنار ميگذاريم تا كاملا خشك شوند. 3. مرغ را 2ساعت داخل مقداري روغن زيتون، دانه فلفل سياه و يك حبه سير رنده شده قرار ميدهيم تا كاملا مزهدار شود سپس در حدي كه روي آن تغيير رنگ دهد داخل چدن سرخ ميكنيم، داخل فويل پيچيده و حدود نيم ساعت داخل فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. مرغ آماده شده را از فر خارج كرده و ميگذاريم كاملا سرد شود و به صورت ورقهاي برش ميدهيم. 4. كاهوها را داخل ظرف ريخته روي آن چند قاشق سس ميريزيم و به صورت لايه لايه روي هم ابتدا هويج را قرار داده سپس مرغها، روي مرغ جوانه گندم يا ماش و درنهايت رايس پيپرهاي سرخ شده را ميگذاريم و روي تمام مواد سس ميريزيم. |