انجمن های تخصصی  فلش خور
دستور طبخ سوپ سیب زمینی و جو پرک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دستور طبخ سوپ سیب زمینی و جو پرک (/showthread.php?tid=171069)



دستور طبخ سوپ سیب زمینی و جو پرک - ✘PETER✘ - 08-09-2014

دستور طبخ سوپ سیب زمینی و جو پرک 1



آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت برای 6 نفر :
عصاره گوشت 3 عدد
آب 2 لیتر
سیب زمینی مکعبی خرد شده 500 گرم
جو پرک 100 گرم
کره 2 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان 4 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.

سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.

به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.