انجمن های تخصصی  فلش خور
دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی (/showthread.php?tid=171068)



دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - ✘PETER✘ - 08-09-2014

دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی 1



آماده سازی : 30 دقیقه

پخت : 20 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر :

برنج

300 گرم

شیر نارگیل

500 میلی لیتر

آب

180 میلی لیتر

نمک

1/2 قاشق غذا خوری

سس باربیکیو

2 قاشق غذا خوری

سس سویا

2 قاشق غذا خوری

شکر

1 قاشق چای خوری

روغن مایع

1 قاشق غذا خوری

سیر له شده

3 حبه

* فلفل قرمز

3 عدد

گوشت چرخ کرده

600 گرم

ریحان

50 گرم

* فلفل قرمز 3 عدد دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید

طرز تهیه :

نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.

برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.

اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.

بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.


RE: دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - ~HiSssh~ - 17-09-2014

عق ///: برنج و نارگيل ////:

اونوخ 500 ميلي ليتر آب نارگيل ، چن تا نارگيل ميخواد ؟؟؟ ._.

آها پ.خ ميدي پ.ختو نبند تا جوابشم بگيري ! |: