دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی (/showthread.php?tid=171068) |
دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - ✘PETER✘ - 08-09-2014 آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم برای 6 نفر : برنج 300 گرم شیر نارگیل 500 میلی لیتر آب 180 میلی لیتر نمک 1/2 قاشق غذا خوری سس باربیکیو 2 قاشق غذا خوری سس سویا 2 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق چای خوری روغن مایع 1 قاشق غذا خوری سیر له شده 3 حبه * فلفل قرمز 3 عدد گوشت چرخ کرده 600 گرم ریحان 50 گرم * فلفل قرمز 3 عدد دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید طرز تهیه : نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است. برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید. اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید. بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید. RE: دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - ~HiSssh~ - 17-09-2014 عق ///: برنج و نارگيل ////: اونوخ 500 ميلي ليتر آب نارگيل ، چن تا نارگيل ميخواد ؟؟؟ ._. آها پ.خ ميدي پ.ختو نبند تا جوابشم بگيري ! |: |