دستور طبخ خورش مرغ و انجیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور طبخ خورش مرغ و انجیر (/showthread.php?tid=171052) |
دستور طبخ خورش مرغ و انجیر - ✘PETER✘ - 08-09-2014 آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه : برای 9 نفر مرغ 1ونیم كیلو انجیر 12عدد (خشك و ترجیحا سیاه) سیر 5حبه تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری (پودر) پودر زیره نصف قاشق چایخوری برگ بو 3عدد آب مرغ 1ونیم فنجان پوست لیمو 1قاشق چایخوری (رنده شده) آبلیمو 2قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیمتر (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغ را شسته و تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) را به آن افزوده و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید. پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید. ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید.پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود. بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید. نكات: 1)بهتر است مرغ را از شب داخل مواد طعم دهنده دلخواه و آب پیاز بخوابانید تا خوشمزه تر شود. 2)در صورت تمایل چند عدد قیصی به غذا بیفزایید. 3)این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن مقداری زعفران بیفزایید. |