انجمن های تخصصی  فلش خور
کیک با تزیین ژله و انار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کیک با تزیین ژله و انار (/showthread.php?tid=170960)



کیک با تزیین ژله و انار - ✘PETER✘ - 08-09-2014

کیک با تزیین ژله و انار 1

موادلازم:
کیک اسفنجی
پودر کاسترد(custard)
شیر
ژله انار
انار دانه کرده
شکر

من میخواستم واسه شب یلدا کیک درست کنم ولی با ژله و انار تزیین کنم. هرچی تو اینترنت سرچ کردم دیدم باید روی کیک از خامه ی زده شده و فرم گرفته استفاده کنم تا ژله به خورد کیک نره و خمیر نشه. راستش تهیه خامه واسم سخت بود و بعد کلی فکر به این نتیجه رسیدم از پودر کاسترد استفاده کنم. انصافا هم خیلی خوب شد.

۲ ق غ پودر کاسترد رو با ۲ تا ۳ قاشق شکر و در مقدار کمی شیر سرد حل کنید. ۲ فنجان شیر را بگدارید جوش بیاد بعد مایع کاسترد را اضافه کنید و در شعله ی ملایم آنقدر هم بزنید تا تقریبا سفت شود.(مثه خامه)
بعد کرم کاسترد رو روی کیک بریزید کمی که سرد شد دونه انارها رو روش بریزید و روی انارها قاشق قاشق ژله ای که آماده کردید رو بریزید.

نکته ۱: ژله رو بذارید خنک بشه بعد اضافه کنید ولی نباید ژله نیم بند بشه و باید به صورت مایه باشد.

توصیه: من از انار یخ زده استفاده کردم این کار باعث شد ژلم زود ببندد.