پیتزا قلب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزا قلب (/showthread.php?tid=170958) |
پیتزا قلب - ✘PETER✘ - 08-09-2014 مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد سفید : ۵ لیوان روغن مایع : ۲/۱ لیوان آب : ۲ لیوان خمیرفوری : ۲ قاشق غذاخوری شیرخشک : ۴ قاشق غذاخوری شکر : ۴ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر : ۲/۱ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق غذاخوری مواد لازم برای روی پیتزا : سس کچاپ پودر سیر پودر آویشن سوسیس و کالباس خرد شده فلفل دلمه سبز زیتون سیاه خرد شده پنیرپیتزای رنده شده قارچ خرد شده طرز تهیه : ۱٫ ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم. ۲٫ آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم. ۳٫ خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود. ۴٫ ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم. ۵٫ روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم. ۶٫ سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم. ۷٫ پیتزا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا می پزیم. ۸٫ پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود RE: پیتزا قلب - **پری پریا** - 08-09-2014 واااای خیلی با حال بود مرسی. بدرد یه شب عاشقانه میخوره RE: پیتزا قلب - ش ش ش شیطونک 16 - 08-09-2014 یادم باشه واسه bfم درست کنم |