کاسرول فرانسوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کاسرول فرانسوی (/showthread.php?tid=170946) |
کاسرول فرانسوی - ✘PETER✘ - 08-09-2014 مواد لازم: ۵ فنجان =خمیر نان ۴ عدد =تخم مرغ ۱و ۲/۱ فنجان =شیر ۴/۱ فنجان= شکر سفید ۴/۱ قاشق چایخوری =نمک ۱ قاشق چایخوری =وانیل ۱ قاشق چایخوری =مارگارین ۱ قاشق چایخوری= دارچین طرز تهیه: ۱- فر را روشن کنید و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید. ۲- ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید. ۳- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، ۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و خوب پخش کنید. ۴- کره مارگارین را روی گاز آب کرده و روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید. ۵- سپس دو قاشق چایخوری شکر دیگر را با ۱ قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید بطوریکه همه جای خمیر پخش شود.سپس نان آماده شده را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید RE: کاسرول فرانسوی - "تنها" - 08-09-2014 درس کردم علیه به امتحانشمیعرزه |