انجمن های تخصصی  فلش خور
کاسرول فرانسوی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کاسرول فرانسوی (/showthread.php?tid=170946)



کاسرول فرانسوی - ✘PETER✘ - 08-09-2014

کاسرول فرانسوی 1

مواد لازم:
۵ فنجان =خمیر نان
۴ عدد =تخم مرغ
۱و ۲/۱ فنجان =شیر
۴/۱ فنجان= شکر سفید
۴/۱ قاشق چایخوری =نمک
۱ قاشق چایخوری =وانیل
۱ قاشق چایخوری =مارگارین
۱ قاشق چایخوری= دارچین
طرز تهیه:
۱- فر را روشن کنید و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید.

۲- ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.

۳- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، ۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و خوب پخش کنید.

۴- کره مارگارین را روی گاز آب کرده و روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید.

۵- سپس دو قاشق چایخوری شکر دیگر را با ۱ قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید بطوریکه همه جای خمیر پخش شود.سپس نان آماده شده را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید


RE: کاسرول فرانسوی - "تنها" - 08-09-2014

درس کردم علیه به امتحانشمیعرزه