انجمن های تخصصی  فلش خور
:: پلو سر تره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: :: پلو سر تره (/showthread.php?tid=170932)



:: پلو سر تره - ✘PETER✘ - 08-09-2014

:: پلو سر تره 1

آب دو پیمانه
برنج ۳/۱پیمانه
اسفناج ۱۵۰ گرم

جعفری ۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم

شوید ۲۵ گرم
سیر یک بوته
تخم‌مرغ دو عدد

روغن جامد دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم

طرز تهیه

سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.

در تابه‌ای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود. نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار می‌زنیم تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.

نکتـــه:

نام این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ها اصطلاح «تره» را به کار می‌برند.