انجمن های تخصصی  فلش خور
چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟ (/showthread.php?tid=170901)



چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟ - ✘PETER✘ - 08-09-2014

چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟ 1


درباره استفاده از مایکروفر و خطرات احتمالی آن مطالب زیادی شنیده و خوانده ایم. به عنوان نمونه گفته می شود با پخت یا گرم کردن غذا در مایکروفر، تمامی ارزش غذایی آن از بین می رود و همچنین امواج خطرناکی پخش می کند اما باید دانست هر نوع روش پختی می تواند میزان مواد مغذی غذا را کاهش دهد. اعم از بخارپز کردن، جوشاندن، سرخ یا کباب کردن و یا استفاده از مایکروفر. اگرچه ما توصیه نمی کنیم که غذا را در مایکروفر آماده کنید اما گاهی ممکن است مجبور شوید از این وسیله استفاده کنید.

گرم کردن مجدد غذا در فر یا گاز طعم بهتری به غذا می دهد تا در مایکروفر اما با رعایت نکات ذیل می توان سلامت و طعم غذا را که در مایکروفر تهیه می شود، حفظ کرد.

از ظروف مناسب استفاده کنید
ظروف پلاستیکی، آلومینیوم، فویل یا ظرف های سرد نگه دارنده ماست یا مارگارین را که خیلی سریع گرم می شود یا ماده شیمیایی از آن خارج می شود، نباید در مایکروفر قرار داد. بهترین کار استفاده از ظروف شیشه ای یا سرامیک مخصوص است. در صورت نداشتن ظرف می توان غذا را مانند نان در دستمال کمی مرطوب قرار داد تا رطوبت غذا در زمان پخت حفظ شود.

از ظروف با لبه کوتاه استفاده کنید
غذا در ظرف لبه کوتاه بهتر گرم می شود تا در ظرف با لبه بلند. در میان گرم کردن، مواد را هم بزنید تا یکدست گرم شود.

سبزیجات را بخارپز کنید
به جای قرار دادن سبزی در آب مانند آب پز کردن، کافی است چند قاشق غذا خوری آب به سبزیجات اضافه کنید. هرچه محتویات آب در سبزیجاتی چون کدوسبز، گل کلم، بادمجان یا فلفل دلمه ای بیشتر باشد، نیاز به افزودن آب کمتر است. پوشاندن ظرف هنگام پخت کمک می کند تا سبزیجات مرطوب و یکسان بپزد. برای سبزیجات سبز، کمی در ظرف را باز نگه دارید.

گوشت را در حرارت پایین بپزید
قدرت حرارت را کاهش دهید تا حرارت بدون این که بیرون غذا بیش از حد بپزد به وسط غذا نیز نفوذ کند. این روش برای داغ کردن مجدد تخم مرغ، پنیر و گوشت های سفت مناسب است زیرا در حرارت بالا گوشت ها سفت می شود. در اغلب دستگاه های مایکروفر می توان زمان را مشخص کرد؛ به جای فشار دادن دکمه استارت، دکمه «Power level» را بزنید.

غذا را جابه جا کنید
برای داغ کردن غذا، زمان کوتاه حدود 15 ثانیه نیاز است؛ هربار غذا را برگردانید.

به اسپاگتی سس اضافه کنید
قبل از گرم کردن کمی آب و سس به اسپاگتی اضافه کنید تا نرم و لطیف شود.
هنگام داغ کردن گوشت یا مرغ یا حبوبات کمی آب، آب گوشت یا آب لیمو به آن اضافه کنید.