مرغ اسپایسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مرغ اسپایسی (/showthread.php?tid=17057) |
مرغ اسپایسی - امیررضا* - 07-09-2012 مرغ ۱ عدد . پودر سوخاری ۲ لیوان . آرد گندم ۱ لیوان ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) ۲ قاشق غذاخوری . آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با ۲ لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و ۱۰ دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند. تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت ۵ ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود. آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید. مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید ، ۱۰-۱۵ دقیقه برای سرخ کردن کافی میباشد و مرغ ها باید طلایی و برشته شوند. مرغ ها را پس از خروج از روغن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب دستمال شود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید. نکته ها : چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید ، برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید. |