انجمن های تخصصی  فلش خور
بیسکوئیت رژیمی با دانه افتابکردان و کشمش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: بیسکوئیت رژیمی با دانه افتابکردان و کشمش (/showthread.php?tid=170409)



بیسکوئیت رژیمی با دانه افتابکردان و کشمش - ✘PETER✘ - 07-09-2014

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد


بیسکوئیت رژیمی با دانه افتابکردان و کشمش 1

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت :

آرد سفید گندم 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
کره گیاهی پاستوریزه 2 قاشق سوپ‌خوری
شکر 2 قاشق سوپ‌خوری
کشمش یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان 2 قاشق سوپ‌خوری
ماست کم‌چرب پاستوریزه 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه 3- 2 قاشق سوپ‌خوری


طرز تهیه :


آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.