آش آبادانی و نحوه تهیه آن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آش آبادانی و نحوه تهیه آن (/showthread.php?tid=170408) |
آش آبادانی و نحوه تهیه آن - ✘PETER✘ - 07-09-2014 ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كمی گرفته شود سپس كمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه كرده و وقتی رنگ گوشت تغییر كرد زردچوبه را اضافه میكنیم آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 4 ساعت مجموعاً: 5 ساعت مواد اولیه : برای 6 نفر گوشت 250گرم (بدون چربی) نخود نصف پیمانه لوبیا سفید نصف پیمانه عدس 1پیمانه برنج 2پیمانه پیاز 1عدد تره نیم كیلو نمك به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كمی گرفته شود سپس كمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه كرده و وقتی رنگ گوشت تغییر كرد زردچوبه را اضافه میكنیم و اجازه میدهیم مواد با مقداری آب حدودا 1ساعت بپزند.بعد از مدت ذكر شده نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه میكنیم. وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میكنیم و حرارت را ملایم میكنیم تا آش به خوبی جا بیفتد.بعد از آماده شدن روی این آش را با كشك، نعناداغ و مقداری گوشت تزئین كرده و سرو میكنیم. نكات: 1)این آش در آبادان به صورت بسیار تند سرو میشود. 2)این آش باید به قدری بپزد كه دقیقا مثل حلیم گوشت آن ریش ریش شود. 3)حواستان باشد آش را چند دقیقه یكبار هم بزنید تا ته نگیرد RE: آش آبادانی و نحوه تهیه آن - Alijah-1994 - 07-09-2014 من گشنمه! |