![]() |
اُملت خوشمزه و متفاوت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اُملت خوشمزه و متفاوت (/showthread.php?tid=170394) |
اُملت خوشمزه و متفاوت - ✘PETER✘ - 07-09-2014 تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد ![]() در این مطلب طرز تهیه املت قارچ و اسفناج کاراملی شده با پنیر سوئیسی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم - روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري - پياز سفيد،نگيني شده 1 عدد - قارچ دكمه اي،ورقه شده 250 گرم - برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه - پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه - تخم مرغ 8 عدد - شير 2 الي 3 قاشق سوپخوري - نمك و فلفل تازه به ميزان لازم طرز تهیه 1- ابتدا فر را با دماي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود 2- در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و 15 الي 20 دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند 3- در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد 4- تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد 5- تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد 6- تابه را براي 20-25 دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.5 دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد |