آموزش طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص (/showthread.php?tid=170373) |
آموزش طرز تهیه کباب کشمیری با سس مخصوص - ✘PETER✘ - 07-09-2014 مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید مواد لازم : مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم پودر زیره 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری گراما سالا 2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده 1 حبه آبلیمو 2 قاشق چایخوری ماست چکیده 15 گرم طرزتهیه : 1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. 2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید. مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری : فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) 2 عدد آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری زنجبیل 1 قاشق غذاخوری هل سبز 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای 500 گرم روغن مایع 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری پنیر خانگی حبه شده 300 گرم ادویه گراماسالا 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری : 1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید. 2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید. |