تهیه آش شله مشهدی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: تهیه آش شله مشهدی (/showthread.php?tid=170369) |
تهیه آش شله مشهدی - ✘PETER✘ - 07-09-2014 ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آبپز میکنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش میکنیم موادلازم : گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان یک کیلوگرم چربی گوسفند(دنبه) چرخ شده ۵۰۰ گرم پیاز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده یا نیمه ۳۰۰ گرم لوبیا سفید و لوبیا چیتی و ماش و نخود ۲۰۰ گرم پودر جوز هندی سه قاشق غذاخوری پودر زنجبیل ، پودر هل یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری روغن مایع ۱۰ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم طرز تهیه: این غذا جزو اصلیترین غذاهای مشهد محسوب شده و بر سر سفره اغلب مشهدیها به ویژه در مهمانیهای آنها دیده میشود. ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آبپز میکنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش میکنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی میریزیم. گوشتها را با آنها میجوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوانهای گردن را از گوشت جدا میکنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم میزنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویهها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مجددا به مدت سه ساعت میگذاریم بجوشد. بعد از اینکه کاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین به حالت دم میگذاریم. |