انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کیک گلابی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کیک گلابی (/showthread.php?tid=170363)



طرز تهیه کیک گلابی - ✘PETER✘ - 07-09-2014

گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود


طرز تهیه کیک گلابی 1

مواد لازم:

طرز تهیه کیک گلابی 1


طرز تهیه:

گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کرمی رنگ شود. زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده‌ها را با کره و شکر مخلوط می‌‌کنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در انتها سفیده‌های زده شده را هم به مواد می‌افزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار می‌دهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابی‌ها می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.