طرز تهیه کیک گلابی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک گلابی (/showthread.php?tid=170363) |
طرز تهیه کیک گلابی - ✘PETER✘ - 07-09-2014 گلابیها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هستههای آن را گرفته و به آبلیمو آغشته میکنیم تا سیاه نشود مواد لازم: طرز تهیه: گلابیها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هستههای آن را گرفته و به آبلیمو آغشته میکنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی رنگ شود. زردهها و سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و زردهها را با کره و شکر مخلوط میکنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. در انتها سفیدههای زده شده را هم به مواد میافزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتهایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار میدهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابیها میپاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. |