ترشی بندری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ترشی بندری (/showthread.php?tid=170357) |
ترشی بندری - ✘PETER✘ - 07-09-2014 کمی سرکه رو با رب مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و با ادویه ها خوب مخلوط کنید و با هویج و گل کلم بپزید و بذارید تا خنک بشه مواد لازم موسیر ۱۰۰ گرم هویج ۶ تا ۷ عدد بادمجان ۶ تا ۷ عدد کرفس ۵ تا ۶ شاخه گل کلم ۲ کیلو سیب زمینی ترشی ۱ کیلو کلم برگ نیم کیلو سیر ۲ بوته رب گوجه فرنگی ۷ تا ۸ قاشق سوپخوری سرکه به میزان لازم ادویه ترشی ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز پودر شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه موسیر رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. فرداش اون رو کمی نیم پز کنید و آبکش کنید. بادمجانها رو با پوست یا بدون پوست خرد کنید و کمی با آب بپزید. همه مواد رو ریز خرد کنید. کمی سرکه رو با رب مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و با ادویه ها خوب مخلوط کنید و با هویج و گل کلم بپزید و بذارید تا خنک بشه. باقیمانه سرکه رو باز با رب و ادویه ها و نمک و فلفل مخلوط کنید و با سیب زمینی ترشی و کرفس بذارید تا کمی بپزه و باز بذارید تا سرد بشن. کلم برگها رو جداگانه با کمی آب بپزید و آبکش کنید. حالا توی ظرف مورد نظر, از مخلوط همه مواد بریزید و لا به لای اون سیر له شده و نمک و فلفل بریزید و درب ظرف رو ببندید. نکات ■میتونید مواد رو نپزید, در اون صورت زمان بیشتری لازمه تا ترشی قابل استفاده بشه. ■میتونید به مواد رب انار یا تمر هندی هم اضافه کنید. ■میتونید به مواد سبزی معطر مثل نعنا, گشنیز, مرزه, ترخون هم اضافه کنید. ■میزان تندی این دستور باید زیاد باشه. پس اگر با تندی مشکل ندارید, ترشی رو حسابی تند کنید. ■میزان ادویه ها رو میتونید زیاد و کم کنید. ■گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز رو در آسیاب پودر کنید |