انجمن های تخصصی  فلش خور
ترشی بندری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ترشی بندری (/showthread.php?tid=170357)



ترشی بندری - ✘PETER✘ - 07-09-2014

کمی سرکه رو با رب مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و با ادویه ها خوب مخلوط کنید و با هویج و گل کلم بپزید و بذارید تا خنک بشه


ترشی بندری 1


مواد لازم


موسیر ۱۰۰ گرم
هویج ۶ تا ۷ عدد
بادمجان ۶ تا ۷ عدد
کرفس ۵ تا ۶ شاخه
گل کلم ۲ کیلو
سیب زمینی ترشی ۱ کیلو
کلم برگ نیم کیلو
سیر ۲ بوته
رب گوجه فرنگی ۷ تا ۸ قاشق سوپخوری
سرکه به میزان لازم
ادویه ترشی ۲ تا ۴ قاشق سوپخوری
گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز پودر شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه


موسیر رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
فرداش اون رو کمی نیم پز کنید و آبکش کنید.
بادمجانها رو با پوست یا بدون پوست خرد کنید و کمی با آب بپزید.
همه مواد رو ریز خرد کنید.
کمی سرکه رو با رب مخلوط کنید, کمی نمک و فلفل بزنید و با ادویه ها خوب مخلوط کنید و با هویج و گل کلم بپزید و بذارید تا خنک بشه.
باقیمانه سرکه رو باز با رب و ادویه ها و نمک و فلفل مخلوط کنید و با سیب زمینی ترشی و کرفس بذارید تا کمی بپزه و باز بذارید تا سرد بشن.
کلم برگها رو جداگانه با کمی آب بپزید و آبکش کنید.
حالا توی ظرف مورد نظر, از مخلوط همه مواد بریزید و لا به لای اون سیر له شده و نمک و فلفل بریزید و درب ظرف رو ببندید.

‫‬نکات

■‫میتونید مواد رو نپزید, در اون صورت زمان بیشتری لازمه تا ترشی قابل استفاده بشه.
■‬میتونید به مواد رب انار یا تمر هندی هم اضافه کنید.
■میتونید به مواد سبزی معطر مثل نعنا, گشنیز, مرزه, ترخون هم اضافه کنید.
■میزان تندی این دستور باید زیاد باشه. پس اگر با تندی مشکل ندارید, ترشی رو حسابی تند کنید.
■میزان ادویه ها رو میتونید زیاد و کم کنید.
■گلپر, سیاه دانه و تخم گشنیز رو در آسیاب پودر کنید