انجمن های تخصصی  فلش خور
کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی (/showthread.php?tid=170252)



کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی - ✘PETER✘ - 07-09-2014

کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی 1

اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم .

مواد لازم :
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
تره فرنگی ۲ عدد
اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پیازچه ۴ عدد
سبزی کوکو ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
گردو ۲۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.


طرز تهیه :
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.