انجمن های تخصصی  فلش خور
غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم (/showthread.php?tid=170232)



غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم - ஐற£ℒἶ†дஐ - 07-09-2014




غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم 1



دستورات غذایی پر هزینه معمولا برای خانواده‌های كم درآمد و یا با درآمد متوسط دردسر ساز است . اين قضيه امروز كه همه دنيا با بحران مالى مواجه است بسيار همه گير است .هنگامى كه میهمانى براى فامیل یا دوستان برگزار‌ می‌كنید معمولا درست كردن غذاهای خاص و متنوع با انواع چاشنی‌ها و مخلفات پر هزینه خواهد بود اما راه حل‌هایی وجود دارد كه در عین حال كه به طعم و مزه غذا دست نبرید ،كمی هم صرفه جویی كنید. اين نكات از يكى از سايت هاى معتبر خارجى گرفته شده است:



1. كتابهای آشپزی و دفترچه آشپزی خود را بگردید و دستور غذایی كه دوست دارید و به نظر گران‌ می‌آید انتخاب كنید و از سایتهاى آشپزى غذایی مشابه با غذای مورد نظر را هم پیدا كنید. مثلا غذایی كه مواد مشابه و چاشنى‌های مشابه دارد و شما آن را مى پسندید و البته به رتبه غذای مورد نظر در سایت دقت داشته باشید چرا كه در صد كیفیت یك غذا و خوشمزگى آن به مصرف كنندگان آن بستگى دارد. حالا دستور مورد نظز را یادداشت كنید .



2. حالا نوبت به جایگزین كردن بعضی از مواد با مواد مقرون به صرفه است . این كار را با وسواس بیشتر انجام دهید .برای این كار مواد مشابه را جایگزین كنید مثلا : پودر اروروت را با پودر ذرت و در بعضی موارد ( نه براى پلو) زرد چوبه را به جای زعفران و در فصلى كه گوجه فرنگى كم و گران است از رب گوجه و به جاى برنج درجه یك از مخلوط 2 نوع برنج استفاده كنید .





3. گاهى اوقات غذاى مورد نظر فقط تركیبی از رنگهای مواد غذایی گران قیمت است . مثلا مارچوبه را با نخود فرنگى و یا موسیر را با پیاز؛ تره فرنگى را با پیازچه و قارچ وحشی را با قارچ پرورشى .البته مراقب باشید این نغییرات خیلى به مزه غدا لطمه نزند .





4. این كار ریسك است پس سعی كنید اولین غذاهاى با صرفه را خود مصرف كنید تا بتوانید در صورت غلط بودن یك جایگزین یك مورد جدید پیدا كنید و غذا را به كیفیت مطلوب برسانید . تا زمانى كه میهمان دارید كدبانوى نمونه و مقتصد باشید .



5. این دستورالعمل‌هاى مقتصدانه را پس از نتیجه نهایی و هنگامى كه از آزمون چشیدن سر بلند بیرون آمد در جایی برای خود ذخیره كنید.