انجمن های تخصصی  فلش خور
مارمالاد سيب جنگلى - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مارمالاد سيب جنگلى (/showthread.php?tid=170197)



مارمالاد سيب جنگلى - ✘PETER✘ - 07-09-2014

مارمالاد سيب جنگلى 1

مورد مصرف : صبحانه
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 120 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه مارمالاد سيب جنگلى :
سیب درختی 1 کیلو گرم
شکر 1 کیلو گرم
آب 4 تا 5 لیوان
چوب دارچین 3 عدد
هل به میزان لازم
کشمش و خلال بادام مقداری به میزان لازم
زعفران آب شده به میزان لازم
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
سيب ها را شسته و پوست گرفته و ريز خرد ميكنيم توى قابلمه اى شكر و آب را با هم مخلوط كرده و سيب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط مي گذاريم تا آب بجوش بيايد.

سپس حرارت را ملايم و ميگذاريم تا آرام آرام سيب پخته شود من هل و دارچين را هم بعد از جوش آمدن اضافه كردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.

سپس بادام و كشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نيم ساعت ديگه نيز مارمالاد سيب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر ميزنیم و هم ميزنیم بايد مرتب سر كشى كنيد و يادتون باشه حرارت ملايم باشد.

در آخر هم آبليمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سيب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنك و سفت شود سبس شيشه گرفتم و در يخچال نگه دارى ميكنم.