برترین اعترافات احمقانه مردم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: برترین اعترافات احمقانه مردم (/showthread.php?tid=1700) صفحهها:
1
2
|
برترین اعترافات احمقانه مردم - nhoan - 05-01-2012 برترین اعترافات احمقانه مردم چند روز پیش دختر خالم گوشیشو خونمون جا گذاشته بود ... بهش اس ام اس(!) زدم گوشیتو جا گذاشتی!!!!!!! ـ اعتراف میکنم دوران راهنمایی روز معلم بود همه تخم مرغ آورده بودن که توش پر گل بود منم از یه تخم مرغ خام آورده بودم که بزنم بخندیم! این اومد داخل همه سرو صدا کردن و شادی کردن تخم مرغارو میزدن به تخته منم این وسط تخم مرغو زدم به تخته ! ترکید رو تخته پاشید همه جا رو لباس معلمم ریخت ! سریع گفت کی بود ؟!!؟ هیچکی هیچی نگفت با این که میدونستن کار منه خلاصه از ته کلاس 4 5 نفر شلوغو آورد بیرون مثل سگ زدشون ولی نگفتن کار من بود ! چون شاگرد زرنگیم بودم معلمه شک نمیکرد بهم ! وقتی از کلاس اومدیم بیرون تا دو کیلومتر به صورت چهار نعل فرار کردم آخرم سر کوچه گرفتن مث سگ زدنم اعتراف میكنم تموم سالهای بچگیم فكر میكردم مامان بابام منو تو حرم_مشهد پیدا كردن چون اولین عكسی كه از خودم دارم بغل مامانم جلو حرمه اعتراف میکنم بچه که بودم می خواستم برم دستشویی تلویزیون رو خاموش میکردم تا کارتون تموم نشه و بعد میومدم گریه میکردم به مادرم میگفتم کاره تو بود روشن کردی کارتون تموم شد در اقدامی شجاعانه اعتراف می کنم که از درس تنظیم خانواده افتادم . اونم فقط به این خاطر که در جواب سوال احمقانه استادم که بهم گفت مگه این کلاس جای خوابه ؟ خیلی صمیمی و خرم گفتم : بیخیال استاد . کی تا حالا 8 صبح خانوادش تنظیم شده !!!!!! کلاس رفت رو هوا استادم منو انداخت بیرون تا کم نیاورده باشه اعتراف می کنم معلم دوم دبستانم می گفت املا ها رو خودتون بنویسید که من با دوربین مخفیا می بینم کی به حرفام گوش می ده ... از اون روز کار من شده بود گشتن سوراخ سمبه های خونه و سوال های مشکوک از مامان بابام: امروز کی اومد؟ کی رفت؟ به کدوم وسیله ها دست زد؟ بیشترم به دریچه کولر شک داشتم اعتراف میکنم بچه که بودم یه بار با آجر زدم تو سر یکی از بچه های اقوام , تا ببینم دور سرش از اون ستاره ها و پرنده ها می چرخه یا نه!!!!! ـ تازه هی چند بارم پشت سر هم این کار و کردم , چون هر چی می زدم اتفاقی نمی افتاد!!!! ـ RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - cute flower - 05-01-2012 اعتراف می کنم وقتی که دوستام میان خونمون تو لاکام رنگ روغن می ریزم تا وقتی زدن دیگه پاک نشه و اونا هم به لاکام دست نزنن RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - deymon1 - 05-01-2012 نازگل خانوم شما قصد جون دوستات رو کردی RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - mohamad66 - 05-01-2012 شنیده بودم مرسی RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - ali jon - 05-01-2012 قشنگ بود RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - hossein. - 05-01-2012 ممنونم زیباست و تاپیکت جالب است RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - رکسانا 90 - 22-09-2012 خیلی باحال بود RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - Mrs f.a.t.e.m.e.h - 25-09-2012 اعتراف میکنم هیچ موقه موضوعونمیخونموبعدازسپاس چن تانظرومیخونموازروشون نظرمیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - xoxo gurl:*) - 16-11-2012 اعتراف ميكنم خيلي باحال بود RE: برترین اعترافات احمقانه مردم - Moji Viper - 19-11-2012 جالب بودن |