![]() |
استیک شترمرغ با سیر و جعفری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استیک شترمرغ با سیر و جعفری (/showthread.php?tid=169813) |
استیک شترمرغ با سیر و جعفری - ✘PETER✘ - 06-09-2014 ![]() استیک شترمرغ با سیر و جعفری مواد لازم : گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقهشده 150 گرم فلفل سياه نصف قاشق چايخوري پودر سير 1/3 قاشق چايخوري پودر زنجبيل نصف پيمانه جعفري خردشده نصف پيمانه سير دو حبه روغنزيتون سه قاشق غذاخوري نمک به ميزان لازم طرز تهيه : آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ ميكنيم. |