انجمن های تخصصی  فلش خور
استیک شترمرغ با سیر و جعفری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: استیک شترمرغ با سیر و جعفری (/showthread.php?tid=169813)



استیک شترمرغ با سیر و جعفری - ✘PETER✘ - 06-09-2014

استیک شترمرغ با سیر و جعفری 1


استیک شترمرغ با سیر و جعفری



مواد لازم :



گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده


150 گرم

فلفل سياه


نصف قاشق چايخوري

پودر سير


1/3 قاشق چايخوري

پودر زنجبيل


نصف پيمانه

جعفري خردشده


نصف پيمانه

سير


دو حبه

روغن‌زيتون


سه قاشق غذاخوري

نمک


به ميزان لازم




طرز تهيه :



آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.