انجمن های تخصصی  فلش خور
اعتیاد جرم اعلام شد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: اعتیاد جرم اعلام شد (/showthread.php?tid=169638)



اعتیاد جرم اعلام شد - MOHSENEBRAHIMI - 06-09-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعتیاد جرم اعلام شد 1

اعتیاد جرم اعلام شد
۱۶ شهریور ۱۳۵۹
برنامه معتادان سهمیه‌بگیر تا آخر شهریور به پایان می‌رسد و از اول مهر فقط به معتادانی که سن آن‌ها از ۶۰ سال تجاوز نماید روزی دو قرص مسکن داده خواهد شد که از آن برای تسکین اعصاب خود استفاده کنند.
 
دکتر سیدحسن فخر سرپرست ستاد مرکزی هماهنگی مبارزه با اعتیاد گفت: «ما صد و هفتاد هزار معتاد سهمیه‌بگیر داشتیم که ۱۱۵ هزار نفر آن‌ها بالای شصت سال سن داشتند ولی کل معتادان بین هشتصد هزار تا یک میلیون نفر هستند که برای درمان آن‌ها اقدامات فراوانی به عمل آمده است.» دکتر سیدحسن فخر اضافه کرد: «برای درمان معتادان برنامه‌ای تنظیم شده بود که بر اساس آن به کلیۀ معتادان قرص‌های ترک تریاک مجاناً داده می‌شد. این قرص‌ها در پنج مرحله ۱۵ روز به مصرف می‌رسید که هر بار بیست درصد از مقدار قرص‌ها کم می‌شود تا به صفر برسد.»
 
دکتر فخر گفت: «در کشور سالانه بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن شیرۀ تریاک تولید می‌شود که نیمی از آن را به دولت می‌فروختند و نیم دیگر را به صورت قاچاق در بازار آزاد به مصرف می‌رساندند.» دکتر فخر گفت: «برنامۀ ضربتی درمان، یک برنامۀ ۶ ماهه است که بعد از پایان مدت، معتادان طبق قانون مجرم شناخته می‌شوند و بعد از محاکمه به یک تا سه سال زندان محکوم خواهند شد.»



RE: اعتیاد جرم اعلام شد - p@ria - 06-09-2014

تکراری


RE: اعتیاد جرم اعلام شد - MOHSENEBRAHIMI - 07-09-2014

لينک لطفا؟Angel