آموزش زبان زرگری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: آموزش زبان زرگری (/showthread.php?tid=169521) |
آموزش زبان زرگری - سوزان 14 - 05-09-2014 همونطور که گفتم باید فارسی بلد باشید و برای هر سیلاب و هر حرف " ز " اضافه کنید. اون هم با رعایت چند قانون ساده. مثلن برای گفتن کلمه ای مثل " تو " شما باید بدونید که یک بخش (سیلاب) داره. و جزء واژه های 2 حرفیه. نحوه ی تغییر واژه های ۲ حرفی به زرگری:
نقل قول: تو = توزو ! tozoمثال دیگه: نقل قول: من = مزن mazanیک مثال دیگه: نقل قول: او = اوزو oozooباز هم مثال: نقل قول: دب (مثل دب اکبر)= دزب dozobباز هم: نقل قول: خر = خزر khazar پس معلوم شد که کلمه های 2 حرفی را به چه سادگی میشه تبدیل به زبان زرگری کرد. حرفهای صدادار " ز " میگیرن و حروف ساکن نه! روش کار اینه:
حرف اول + ز + حرف دوم حالا میرسیم به 3 حرفی ها. اونا هم ساده هستن. از این 3 حرفی ها به بعد میشه گفت که کلمات طولانی هم همین قواعد ساده را دنبال میکنن. پس باید رابطه ی توضیح پایینم را به همه ی کلماتی که در ذهنتون میاد، یکسان تلقی کنید. روش کار هم ساده است. به بخش ها (سیلاب های) هر کلمه دقت کنید و مثل همون سیلابی با " ز " و همون طور صدای یکسان بسازید. حالا متوجه میشید :
نقل قول: شما = ش + ما زرگریش میشه: شز مازا shozo mazaa یادتون باشه گفتم همونطور باید سیلاب بسازید. یعنی وقتی میگید " شما shomaa " پس لطفن با هوش باشید و نگید "شوزومزا shoozoomeza" یا چیزی مثل این و در حقیقت اشتباه. پس همون که گفتم: شزمازا shozomaazaa
(تذکر مهم: راستی از علایم کسره، فتحه و ضمه استفاده نکردم چون فونت های خوانایی نداشتم. به همین سبب از فینگیلیش نویسی بهره بردم. و یادتون باشه من برای تلفظ صدای " فتحه " در انگلیسی یک A میزارم و برای حرف " آ " دو تا AA میزارم. پس در خوندن تلفظ ها دچار اشکال نشید. همینطور برای " ضمه " یک O میزارم و برای " و " که صدای "او" میده دو تا OO)
یک مثال دیگه:نقل قول: چرا = چ + را زرگریش میشه: چز رازا chezeraazaaمثال تازه: نقل قول: تنی = ت + نی زرگری: تز نیزی taza nizi حالا یک کلمه ی 3 حرفی کمی سخت: نقل قول: کیو (منظورم همون " چه کسی را " هستش) = کی + یو که میشه کیزی یوزو kizi yozoمثال دیگه: نقل قول: بیا = بی + یا زرگری: بیزی یازا bizi yaza حالا تمرین کلمات بیشتر از ۳ حرف: نقل قول: چطوری = چ + طو + ر ی زرگری: چزطوزو ریزی cheze tozo riziدیدید چه راحت بود. بازم مثال: نقل قول: مثال = م + ثا ل زرگری: مزثازال meze saazaal حالا دو مثال پشت هم با یک یادآوری که بعدش میگم: نقل قول: میتونی = می + تو + نی زرگری: میزی توزو نیزی mizi toozoo nizi یاد آوری: ببینید باید یادتون باشه که حروف را با همون صدایی که میگید تبدیل به زرگری کنید. در مثال بالا وقتی میخواهید یک واژه ای مثل " کتاب" را به زرگری بیان کنید لطفن مثل همیشه که میگید ketaab همونطور هم به زرگری بگید keze taazaab. پس نباید صداهای اشتباه تولید کنید و بگید kaze taazaab!!! یا با کسره و ضمه های زاید به اشتباه بگید: keze tozaab!!! به همان راحتی که به فارسی میگید کتاب باید به زرگری هم بیان کنید.
حالا چند تا مثال پشت هم:نقل قول: کی = کی + ی زرگری: کیزی kizi کیزی میزی گزه ززن دوزون بز دزه!؟ چند تا مثال دیگه و پشت هم: نقل قول: هرگز = ه + ر+ گ + ز زرگری: هزر گزز hazar gezezهزر گزز ازز مزرگ نزهزرازاسیزیدزم باز هم: نقل قول: میای بریم سینما؟ زرگری: میزی یازای بز ریزیم سیزی نزمازا نقل قول: چرا حرف نمیزنی؟ زرگری: چزرازا حزرف نزمیزی ززنیزی؟ chezeraazaa hazarf nezemizi zazanizi نقل قول: شماره ی کارت ملی زرگری: شزمازاره زه یزه کازارتزه مزللیزی shozomaazaarezeyeze kaazaarteze mezellizi امیدوارم حوصله تون از مثال هایی که زدم سر نرفته باشه. الان که بصورت ضمنی نگاه می اندازم می بینم میشد بهتر و خیلی بهتر از این نوشت و آموزش داد. اما به جای این کار که الان فرصتش را ندارم، از شما میخوام که نظر و یا سوالات خودتون را برام بزارید تا در ارتباط باشیم.
به نظرم این زبان زرگری یک زبان من درآوردیه که می تونه برای یک سری گفتگوهای سری و سیاسی به درد آدم بخوره !
--------------------------------------
زبان سوسکی-مارمولکی-مرغی-مطربی-لاتی-شنگلی-سیوزیو و....هم بود ولی خب اینو گذاشتم که نسبتا محبوب تره
RE: آموزش زبان زرگری - کیوان دربندی(ترافیک) - 13-09-2014 یکم طولانی بود اما مطلب ه آموزشی. باس همینطور باشه کاملا توجیحی بود تشکر RE: آموزش زبان زرگری - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 13-09-2014 :| یکم بلدم ولی قاطی میکنم ^_^ RE: آموزش زبان زرگری - ارومیه لی - 13-09-2014 (13-09-2014، 7:39)pardis11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره یکم سخته RE: آموزش زبان زرگری - یاسی@_@ - 14-09-2014 من نمی تونم به این زبون حرف بزنم ولی خیلی راحت اگه کسی دیگه حرف بزنه ترجمه می کنم RE: آموزش زبان زرگری - armin van buuren - 14-09-2014 همش ز داره RE: آموزش زبان زرگری - مرضیه 79 - 14-09-2014 مزرسزی عزالزی بزوزد RE: آموزش زبان زرگری - tak dokhie eblis - 14-09-2014 عالی بود مرسی:p318: |