اس ام اس های جدید ویژه تبریک ولادت امام رضا (ع) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های جدید ویژه تبریک ولادت امام رضا (ع) (/showthread.php?tid=169182) |
اس ام اس های جدید ویژه تبریک ولادت امام رضا (ع) - ✘Miss maryam✘ - 04-09-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حق، معرفت به هر نگاهم داده / در حلقه ی عشق خویش راهم داده اینها همه علتش فقط یک چیز است / ایرانی ام و رضا پناهم داده . . . میلاد مسعود ولی نعمت ما، آقا امام رضا مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * پلک خورشید به فرمان تو بر می خیزد / صبح ، از سمت خراسان تو بر می خیزد نور ، هر صبح می افتد به در خانه ی تو / بعد از گوشه ی چشمان تو برمی خیزد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مگذار مرا دراین هیاهو، آقا / تنها و غریب و سربه زانو آقا ای کاش ضمانت دلم را بکنی / تکرار قشنگ بچه آهو آقا عیدتون مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کسی قدم به حرم بی مدد نخواهد زد / بدون واسطه دم از احد نخواهد زد گدای کوی رضا شو که آن امام رئوف / به سینه ی احدی دست رد نخواهد زد بهترین شادباش ها تقدیم به شما بمناسبت میلاد امام علی بن موسی الرضا-ع * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خوش آمدی رضا جان جانم فدا نمایم / تبریک من پذیــری باشد همین دوایم از جان تو را بخوانم خوشبو شود دهانم / لطفی نما رضا جان تا من به کعبه آیم . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تو را با نام آهو می شناسند / رضای حضرت هو می شناسند تمام رعیت ملک عظیمت / به نام شاه خوشرو می شناسند . . . ولادت امام رضا(ع) بر شما مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یاد او در عمق دلها می شکوفد همچو نور / نام او در کام جانها می تراود همچو قند ای حضور هشتمین، افتادگان غربتیم / دست ما را هم بگیر از لطف، ای بالابلندعید شما مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * رضای تو را من رضایم، رضا جان / به دربار تو من گدایم رضا(ع) جان اگر دور از مکه و کربلایم / تویی مکه و کربلایم رضا(ع) جان . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى برطرف نماید خداوند در روز قیامت انـدوه را از قلبش برطرف سازد (اصول کافى، ج ۳، ص ۲۶۸) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در باغ ولایت گل خوشبوست رضا / سروچمن گلشن مینوست رضا نومید مشو زدرگه احسانش / زیرا به جهان ضامن اهوست رضا میلاد هشتمن نور ولایت، تبریک و تهنیت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ما در ره ثامن الحجج هشیاریم / در حفظ حریم او قدم برداریم گر دشمن ما خواب پریشان دیده / در سایه ی حضرت رضا بیداریم . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اى شه طوس که سرچشمه الطاف خدایى / جان ما باد فدایت که ولی نعمت مایى میوه باغ رسالت، شه اقلیم ولایت / بحر مواج علوم و کرم و لطف و رضایى . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آن شب شب میلاد سبز هشتمین لاله / دل را پر از عطر و صفاى یاسها کردند باران مهر و رحمت و نور و صفا بارید / دل را بـه عـشق پاک “آقا” آشنا کردند. . . بر روی رضـا شمـس امامت صلـوات بر شافع ما روز قیامـت صـلوات در شـام ولادتـش که شادنـد همـه بفرست بر این روح کرامت صلوات صلوات * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * گفتی که بلا بلا بلا ، گفتم چشم ، از روز الست با رضا گفتم چشم من آمده ام تا به ولایت برسم، گفتی انا من شروطها گفتم چشم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بلیط ماندن است مانده روی دستهای من در این همه مسافر حرم نبود جای من؟ رفیق عازم سفر، فقط «سلام» را ببر سفارش مریض حضرت امام را ببر * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زآستان رضا سرخط امان دارم رخ نیاز بر این پاک آستان دارم اگر چه کم زغبارم، به شوق نکهت گل همیشه جای، در این طرفه بوستان دارم ز تیر حادثه مرغی شکسته بال و پرم درین چمن به صد امید آشیان دارم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کاش من یک بچه آهو می شدم می دویدم روز و شب در دشتها توی کوه و دشت و صحرا روز و شب می دویدم تا که می دیدم تو را … بهترین شادباش ها تقدیم به شما، بمناسبت میلاد امام علی بن موسی الرضا(ع) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نقاره ها ز اوج مناره وزیده اند مردم صدای آمدنت را شنیده اند زیباتر از همیشه شده آستان تو آقا! چقدر ریسه برایت کشیده اند … ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، آقا امام رضا علیه اسلام مبارکباد. RE: اس ام اس های جدید ویژه تبریک ولادت امام رضا (ع) - car1 - 08-09-2014 ممنون ممنون |